جاستین امش

جاستین امش ، نماینده میشیگان شنبه در توییتر خودش اعلام کرده است  که "او پس از راه اندازی کمیته اکتشافی برای مناقصه بلند مدت ریاست جمهوری به عنوان یک آزادیخواه بیش از دو هفته پیش" برای کاندیداتوری نخواهد بود. ئی سپس آمادگی خود را برای انتخابات ریاست جمهوری لعلام کرد

امش در مقاله ای طولانی در توییتر نوشت: "پس از تأمل زیاد ، نتیجه گرفتم که شرایط به موفقیت من به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری امسال قرض نمی دهد ، بنابراین من کاندید نمی شوم."

پس از اعلام آماش در 13 آوریل ، آماش با انتقاد از طرف دموکرات ها روبرو شده بود. آنها می ترسیدند که او آراء نامزد احتمالی جو بایدن را از بین ببرد و به انتخاب مجدد رئیس جمهور دونالد ترامپ کمک کند .

اطلاعات بیشتر: گفته می شود ترامپ IG در حال تحقیق در مورد پومپئو است که در تحقیقات استیضاح درگیر شده است

به نظر می رسد خود رئیس جمهور فکرش را می کرد که  امشش به خاطر شرکت در انتخابات  خوشحال خواهد شد به دلیل مبارزات انتخاباتی وی ، زیرا او خوشحال بود که کنگره را ترغیب کرد تا در یک توییت در اواخر آوریل به یک مسابقه در توییت بپردازد.

ترامپ ، ظاهراً به طرز طعنه آمیز ، نوشت: "نه ، من فکر می کنم امش کاندیدای فوق العاده ای خواهد کرد ، به خصوص که او در منطقه خود عقب مانده است و هیچ فرصتی برای حفظ کرسی کنگره خود ندارد.

امش نوشت: "این یک تصمیم سخت و بسیار دشواری برای من بود ، به ویژه با توجه به این که هواداران مردمی تلاش زیادی برای این کار کردند." "این فروتنانه و عالی بوده است."

وی افزود: "من همچنان اعتقاد دارم كه كاندیدایی از خارج از احزاب قدیمی ، كه چشم انداز دولت مستقر در آزادی و برابری را ارائه می دهد ، می تواند در محیط مناسب گشوده شود." "اما این محیط چالش های خارق العاده ای را ایجاد می کند."

بیشتر: جاستین امش می تواند در نوامبر مشکلی ایجاد کند: FiveThirtyEight

امش یکی از منتقدان همیشگی ترامپ بوده است

وی برای مثال در جریان استیضاح استیضاح ترامپ با دموکرات ها به ماده اول رای داد و از ترامپ بخاطر اجازه اعتصاب علیه ژنرال قاسم سلیمانی در عراق در ژانویه انتقاد کرد و گفت: "سیستم ما خواستار جنگ از مردم است و از طریق آنها عمل می کند. نمایندگان و سناتورها در کنگره. "

بن سیگل اخبار ABC News در این گزارش نقش داشته است.

سایت صنعتی ترامپ ,جاستین ,جمهوری ,ریاست ,کنگره ,استیضاح ,ریاست جمهوری ,رئیس جمهور ,انتخابات ریاست ,انتخابات ریاست جمهوری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرچنگ دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. seo بهترین مرجع دانلود بازی و نرم افزار Wordpress آذران پیشرو لیست قیمت های فلزیاب زمانی 09372131009 شیراز مووی | دانلود رایگان فیلم اینجا همه چی هست