ی نظرات این مقاله نویسنده، همانگونه که توسط شریک محتوای ما منتشر شد، و لزوماً دیدگاه‌های مایکروسافت یا مایکروسافت را نشان نمی‌دهند. صداهای سبک زندگی MSN ابتدا مقالات و مقالات خود را از دیدگاه‌های مختلف بیان می‌کند. برای دیدن صداهای بیشتری از سبک زندگی MSN، بهداشت، سفر و غذا اینجا کلیک کنید.

تهدید کرونا را تبدیل به فرصت بکنید

این بیماری همه‌گیر جدید (COVID - ۱۹) باعث خرابی در خانه‌ها در سراسر جهان شده‌است. خانواده من خیلی خوش‌شانس هستند که سلامت و امنیت ما را در میان این چیزها داشته باشند. ما همچنین از مزایای کمی برخوردار بوده‌ایم: در این زمان، ارتباط خانواده ما بسیار قوی‌تر است و به طور عجیبی، بچه‌های من ذاتاً برای یادگیری بیشتر انگیزه یافته‌اند. این عامل تنها باعث شده‌است تا من به طور جدی سقوط بعدی را در نظر بگیرم، صرف‌نظر از اتفاقی که با COVID - ۱۹ و هر آنچه که منطقه مدرسه ما انتخاب می‌کند، رخ دهد.

من آن را در فرزندانم (کلاس دوم و مهد کودک) دیدم - وقتی مدرسه برای بقیه سال لغو شد آن‌ها استراحت کردند. مطمئناً آن‌ها عاشق مدرسه هستند و دوستانشان را از دست می‌دهند، اما وقتی دیگر مجبور نبودند از مدرسه خارج شوند، استرس ناشی از مدرسه محو شد. روزه‌ای طولانی، فقدان بازی رایگان و ساختار کلی سفت و سخت روز مدرسه به نظر می‌رسید برای بچه‌های من خیلی زیاد باشد. They'd همیشه با بدخلقی به خانه باز می‌گردند و کج‌خلقی و پرخاش می‌کنند مثل این که در همه جا toddlers. و صادقانه بگویم، من آن‌ها را سرزنش می‌کنم.

اما زمانی که این بیماری همه‌گیر شد و آن‌ها در خانه گیر افتادند، به همان اندازه که این اتفاق وحشتناک بود، آن‌ها لبخند زدند و خندیدند. من به عنوان معلم جدید آن‌ها شروع به دویدن کردم. من به teachers رسیدم و پرسیدم که آیا می‌توانم بعضی کارها را انجام دهم یا نه. خوشبختانه، آموزگاران آن‌ها باید این کار را بکنند. اگرچه من در سطح کالج تدریس می‌کنم، زمانی که کوچک‌تر بودند برای کمک به آن‌ها در زمینه حروف و اعداد، با فرزندانم کار می‌کردم. بنابراین، طی چند ماه گذشته با homeschooling، ما با انجام دادن هنر بیشتر، حرکت دادن بدن، در طبیعت، و از همه مهم‌تر، دادن آزادی و زمان به کودکان خود لذت برده‌ایم.
بلافاصله متوجه شدم که پسر درجه‌دوم من, که یک خواننده بی‌میل (ناامیدی بزرگ از من به عنوان یک معلم انگلیسی) بود, شروع به گرفتن کتاب و بیرون آوردن آن‌ها برای خواندن یک هوس کرد. یک روز کتاب‌های فصلی را می‌خورد. او همچنین عاشق پختن بود - چیزی که هرگز برای آن وقت نداشت. دختر دوران کودکستان من به پیکاسو تبدیل شده‌است. چیزهایی را می‌گیرد که ما معمولاً بازیافت می‌کنیم, مانند رول کاغذ توالت, و آرت را از آن‌ها جدا می‌کنیم. بنابراین, من با او در مورد بازیافت و محیط‌زیست صحبت می‌کنم. ما همچنین با بازی‌هایی که بدن پرکار خود را به حرکت در می‌آورند, لذت می‌بریم.

برای تربیت کودکتان تلاش کنید

در کل, اوضاع در خانه ما بسیار راحت‌تر است. یادگیری نحوه برخورد با دانش آموزان را احساس می‌کند. این آزادی به بچه‌ها وقت می‌دهد تا درباره چیزهایی که برایشان مهم است کنجکاو باشند. برای مثال, پسرم می‌خواهد درباره مغز بداند و چطور بدن ما را به انجام کارها می‌رساند. بنابراین ما یک درس درباره یادگیری قسمت‌هایی از مغز و نحوه عمل بدن مان انجام دادیم. او کسی است که می‌خواهد درباره آن یاد بگیرد نه من. این انگیزه به من اطمینان می‌دهد که سال آینده راه رفتن است.

اینجا همه چیز عالی نیست. عصبانی می‌شوم و دلم می‌خواهد هر روز در آرامش کار کنم. بچه‌های من معاشرت با همتایان خود را از دست می‌دهند و من مطمئنم که آن‌ها به شما خواهند گفت که خیلی به آن‌ها نق می‌زنم. اما, با بررسی این تصویر بزرگ, متوجه می‌شوم که آن‌ها شدیداً به زندگی آرام‌تر نیاز دارند. به علاوه, من فقط این یکی را با آن‌ها دارم. پیوند ما قوی‌تر است چون من فقط زمان بیشتری با آن‌ها دارم. ما در مورد چیزی از " مک گری گور " صحبت کردیم. می‌توانم مکث کنم و گوش کنم, دیگر در آغوش بگیرم و با آن‌ها بخوانم تا اینکه تقریباً به خواب بروم.

من بهترین تلاشم را برای لذت بردن از این زمان با فرزندانم انجام می‌دهم چون می‌دانم که زمانی خواهند بود که ناامیدانه می‌خواهند به مدرسه برگردند. اما در حال حاضر, می‌خواهم تمام آنچه را که می‌توانم در موردشان انجام دهم و به بچه‌هایم بهترین آموزش و پرورش بدهم, بدون اینکه به جایی بروم.

سایت صنعتی آن‌ها ,مدرسه ,انجام ,می‌توانم ,دادن ,می‌خواهد ,آن‌ها دارم ,می‌خواهد درباره ,بیماری همه‌گیر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای فناوری گنج مطلب نازنینم دیوانه وار دوستت دارم دفترچه خاطرات گلابتون دیتا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. بهـراد مشاوره کنکورmoshaverinebartar@